|
Вибачте, але я мушу поділитися смішною ситуацією, що сталася у мене минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя мала замовила, аби як мама створила щось унікальне з нагоди день народження. Я, як завжди, навіть не задумуючись, почала гортати ідею на просторах Google і – уявіть!. Промучилася аж 1.5 години свого життя, блукаючи із ресурсу у бік черговий кулінарний портал! Перші ідеї були надто складні, декілька - із дивними компонентами, ще кілька - серед купою відволікаючих елементів. А потім ваша героїня згадала про існування цей дивовижний сайт й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилинок вишукала - прекрасний вибір! Рецепт став до безтями зрозумілим, що навіть юна ще дуже молода помічниця несподівано змогла своїй мамі взяти участь. І що ви думаєте? ми приготували чарівний торт, і він був визнаний ідеальним успіхом святкового столу. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином ви знайшла настільки просто бомбезний спосіб?"
Каталог кулінарних рецептів |
|